ISO KIHO

Uusi Muusa toimitus

Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia ja Lancôme

Kaksi kohtaa ihmisessä ei koskaan voi olla liian suuria: sydän ja silmäripset. Niinpä tänä vuonna kesän korvilla unohdimme kesäkuntokuurit ja pistimme sen sijaan ripsemme lihotuskuurille.

Lancômen uuden Monsieur Big -ripsivärin sopivan pläski harja enteilee hyvää. Se antaa sanattoman lupauksen, että yksi huitaisu riittää tekemään ripsistä pikimustat ja pulleat. Ja kyllä vain: jo ensimmäisellä vedolla ripset ovat kermaisen värimassan peitossa, aivan tyvestä ripsien kaareviin päihin asti.

Abso-f***ing-lutely, Lancômen ripsareihin on voinut luottaa aina. Monsieur Big tuuheuttaa ripset yhtä tehokkaasti kuin merkin nerokas Grandiôse Extrême -maskara. Grandiôsen joutsenkaulaisen harjan käyttöä pitää treenata pari kertaa, mutta Monsieur Big, eli kavereiden kesken Iso Kiho, asettuu saman tien myös aloittelijan käteen.

Vaikka harja on iso, se ei suttaa. Pehmeistä harjaksista irtoaa maskaraa reippaasti, mutta se ei silti paakkunnu ikäviksi klönteiksi vaan erottelee koostaan huolimatta ripset yllättävän tarkasti. Ripset näyttävät paitsi paksuilta myös reilusti normaalia pidemmiltä.

Vahvan katseen viimeistelee ohut mutta voimakas rajaus. Olemme jo ajat sitten irrottautuneet pehmeistä rajauskynistä ja tarttuneet teräviin rajaustusseihin. Siihen pätee samaa homma kuin ristikoissa: miksi käyttää pehmeää lyijärikynää turvallisesti varmistellen, kun voi saman tien heilutella itsevarmasti superpitävää tussia.

Monsieur Big -rajaustussin kapealla päällä saa tarkat, hienovaraiset rajaukset aivan ripsien rajaan. Kun tussia kääntää vähän, sen päällä on helppo tehdä myös paksummat palkkirajaukset 60-luvun tyyliin.

Ja sitten on vielä yksi juttu, se josta puhumme aina: kulmakarvat. Monsieur Bigin posseen kuuluu myös kulmakynä, jolla karvoihin saa lisää väriä ja tuuheutta.

Suosikkimme on vaaleanpunainen Highlighter-sävy, jota suditaan kulmaluille ja kulmakarvojen yläpuolelle kuultovoiteen tapaan. Tuloksena on jumalaisena kuultava iho, joka korostaa Mademoiselles Bigien teräviä katseita. Monsieur Big on mainio assistentti, mutta näidenkin kemujen todelliset tähdet ovat Isot Kihottaret.

Teksti: Jenna Kämäräinen ja Eeva Kolu
Video: Arttu Mustonen
Kuvat: Arttu Mustonen ja Eeva Kolu
Meikki: Sara Murto / Lancôme

 

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.