Pyhä kolminaisuus: pizza, paperi ja punkku

Uusi Muusa toimitus

Kaupallinen yhteistyö Lambi Dining ja Asennemedia

Osa lukijoistamme hämmästyi, kun Jenna kertoi käyttävänsä arkenakin lautasliinoja.

Miksi käytämme arkenakin lautasliinoja? Koska rakastamme valuvaa juustoa. Tahrivaa tomaattikastiketta. Lehteviä croissantteja ja rapeakuorista leipää, joka murustaa joka paikan. Ja punaviiniä, joka läikkyessään Eevan valkoiselle pöydälle tai Jennan vastaremontoidulle vaalealle lattialle voi saada aikaan melkoisia tuhoja.

Siksi otimme mielellämme haasteen vastaan, kun Lambi pyysi meitä käyttämään uutta Lambi Lautasliinarullaa arjen kattauksessa. Kuvauspäiviemme vakkarilounas – kotiovelle tilattu pizza – pääsi rentoakin rennomman kattauksemme keskelle. (Ja kyllä, toimituksemme juo viiniä myös lounaalla.)

Lautasliinarulla on valmistettu tavallista talouspaprua vahvemmasta paperista. Tukeva paperi pelittää tarvittaessa myös kertakäyttölautasena. Remontin keskellä sekin on tullut testattua.

Jämäkkä paperi sopii mainiosti myös taiteltavaksi. Servettien taittelu on justiinsa sopivaa harhautuspuuhaa siihen piinaavaan tuntiin, joka kuluu pizzan valmistukseen ja kotiinkuljetukseen. Odottaminen on meille vaikeaa. Pizzan odottaminen on meille miltei mahdotonta. Siksi pizzapäivien kattaukseen ilmestyy odottelun aikana repertuaarimme upeimmat taitokset. Yhdet ohjeet näet alta. Lisää taitteluideoita löydät Lambin saitilta.

Täten korkkaamme punkkupullon lisäksi Uuden Muusan ihkaensimmäisen videon! Se on oodimme juustoisuudelle – musiikkia myöten.

 

Teksti: Jenna Kämäräinen & Eeva Kolu
Kuvat: Eeva Kolu
Video: Arttu Mustonen
Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.