Saammeko esitellä: Uusi Muusa

Uusi Muusa toimitus

Klikkasit siis tiesi tänne. Hyvin tehty! Olet juuri siellä missä pitääkin.

Sinulla on nyt uusi ystävä. Se horjuu kanssasi maanantaiaamun ruuhkabussissa ja lorvii kanssasi lakanoissa vähän liian myöhään lauantaisin. Toisin kuin ihmisystäväsi, tämän kaverin saat pois päältä yhdellä klikkauksella.  Saammeko esitellä, uusi ystäväsi: Uusi Muusa. Mukava tavata.

Uutta Muusaa teemme me, Eeva ja Jenna, kaksi kirjoittajaa, joiden ajatukset karkaavat usein kahluualtaasta syvään päähän. Emme lupaa kertoa sinulle totuutta mistään (emme tiedä sitä), mutta parista jutusta tiedämme aika paljon. Jaamme pähkäilymme myös niistä asioista, joista olemme ihan ulalla, koska olemme päättäneet heittää täydellisyyden tavoittelun roskikseen.

Toivomme, että Uusi Muusa tarjoaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä, uutta ajateltavaa, vertaistukea tunnekuohuihin ja ainakin parit ihan hyvät naurut.

Tällä ensimmäisellä viikolla mietimme häpeää. Tiedetään, tiedetään, ei kovin mediaseksikäs aihe. Mutta Eeva on halunnut kirjoittaa aiheesta niin pitkään, että olisi todennäköisesti räjähtänyt, jos olisi joutunut odottamaan vielä päivänkään pidempään. Lisäksi syömme pastaa ja valitsemme punaviinin fiiliksen mukaan, meikkaamme marraskuun veks naamasta ja teemme vaikutuksen jo kättelyssä. Niin, ja tietysti juomme kahvia – sen tämä toimitus ainakin osaa.

Tervetuloa mukaan!muusaquote2

nimmari3

 

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.