Skam-maraton kaikilla mausteilla (ja arvonta!)

Uusi Muusa toimitus

Kaupallinen yhteistyö Foodora

Pääsiäissuunnitelmamme menivät uusiksi, kun kuulimme, että Skamin viimeisen (NEJ!!) tuotantokauden ensimmäinen jakso lävähtää Yle Areenaan lauantaina. Ei sittenkään kiirastorstain viini-iltoja tai perjantaiaamun brunsseja, vaan Skamia aamusta iltaan.

Vedimme yöppärit päälle ja sukelsimme Eevan sänkyyn Skam-maratoniin: koko sarja aivan alusta asti.

Neljän jakson jälkeen tuli nälkä. Muistatteko sen jakson, jossa Isak ja Even vetävät hotellihuoneen lattialla hampurilaisia, ranskalaisia ja skumppaa? Niin mekin, elävästi. Siksipä tilasimme Roslundin valtavan burgerisetin Foodoran kautta. Ruokia odotellessamme kelailimme, mitä Skamin muut hahmot olisivat tilanneet.

Tulevan neljännen kauden päähahmo Sana tilaisi Skiffer Primulan Maaarrrgheriiitta!-pizzan.

Noora valitsisi Broncon Fish & Chips -annoksen.  ”Kroppen din trenger potet.” Kehosi tarvitsee perunaa. (Sitä paitsi Eskild syö aina Nooran kalakakut.)

Vildelle maistuisi Fafa’sin Kabab Meze -salaatti. LAJITELTUNA. Jonas ottaisi samasta puljusta kebabin, koska “kuka nyt kebabista kieltäytyisi”.

Chris (tyttö, ei Penetrator) vetäisi Cholon burriton ja Brooklyn Cafén vohvelit marjoilla ja vaahterasiirapilla. Ja nuoleskelisi lopuksi lusikkaa viettelevästi.

Magnus skippaisi ruoan ja joisi tyytyväisenä taskulämmintä Tuborgia.

Tieto Skamin uusista jaksoista oli oikea tunteiden sekamelska – samalla hihkuimme riemusta, että uudet odotetut jaksot alkavat vihdoin, samalla muserruimme siitä tiedosta, että neloskausi jää sarjan viimeiseksi. Emmekö koskaan saakaan Skam-kautta, jonka pääosassa olisi Magnus, Vilde tai tyttö-Chris? Miten pärjäämme ilman näitä tyyppejä? Tässä vaiheessa he ovat meille läheisempiä kuin osa ystävistämme.

Hetken tietoa (ja hampurilaisia) sulateltuamme päätimme luottaa Skamin tekijöihin. He ovat tähänkin mennessä onnistuneet tekemisissään täydellisesti, joten päätökselle lopettaa sarja neloskauteen oli varmasti pätevät syyt.

Emme malta odottaa lauantaita. Silloin painamme jännityksen, ilon, pelon, surun ja rakkauden sekaisin tuntemuksin ja ranskiksista rasvaisin sormin play.

ALT ER LOVE.
Tuliko nälkä? Osallistu Instagram-arvontaan, jossa yksi Uuden Muusan lukija voittaa 100 euron lahjakortin Foodoralle. Jep, sillä summalla ruokkii parikin nälkäistä ystävää Skam-maratonin aikana. Siirry samoin tein Instragram-tilillemme @uusimuusa.fi ja kerro Foodora-postauksen kommenteissa, kuka on suosikkihahmosi Skamissa. Voittaja saa Foodora-koodin, joka on voimassa toukokuun loppuun asti.

Teksti: Eeva Kolu ja Jenna Kämäräinen
Kuvat: Eeva Kolu ja Jenna Kämäräinen
Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.