Viikon muruset 36/17

Jenna Kämäräinen

Oletko kelannut, mihin olen kadonnut? Et ole ainoa. Osa tutuistani on päätellyt, että koska en ole päivittänyt Uutta Muusaa, olen todennäköisesti muuttamassa ulkomaille, rakentamassa mökkiä tai vähintään kirjoittamassa kirjaa.

Toivon, että minulla olisi pari villiä tarinaa tai edes kiintoisia kuulumisia jaettavaksi. Mutta ei. Olen hiljaisuuteni aikana tehnyt lähinnä yhtä asiaa: töitä. Olen stailannut, roudannut, kirjoittanut ja palaveroinut — tehnyt kaikkea sitä, mitä ennenkin, mutta vähän enemmän. Muiden töiden vuoksi joudun edelleen pitämään taukoa Uuden Muusan päivittämisestä. Mutta sitä ennen haluan hehkuttaa muutamaa asiaa, jotka pitävät minut tyytyväisenä työputkessa:

Silloin kun en tee töitä, syön. Jos on viikonloppu, syön mieluiten lounasta Uudenmaankadulla sijaitsevassa ravintola Pennyssä. Siellä saa 15 eurolla erinomaisen Eggs Benedictin ja samanlaisen yleellisen rennon fiiliksen kuin viikonloppulomalla Kööpenhaminassa. Kaupunkiloman hengen ja tasokkaan tunnelman haltsaa (eli hallitsee) myös Katajanokalla sijaitsevassa ravintola Nokka.Vetäisin siellä vege-menun ja olin sanalla sanoen myyty (ja toisella sanalla sanoen TÄYNNÄ). Molemmat raflat saavat arvosanan 10-/10 (, koska aina pitää olla parantamisen varaa).

Silloin kun en ole töissä tai syömässä, olen Esport Bristolissa Body Jam -tanssitunneilla. Baareissa musavalintoihin ja tunnelmaan pettyy lähes aina. Body Jamissa niin ei käy koskaan. No okei, ihan pikkusen saattaa välillä ketuttaa, jos kaiuttimista tulee pelkkää housea peppusheikkausmusan sijaan. Mutta silloinkin tunnin hikoilukerroin on niin kova, että ainakin tietää treenanneensa ja voi ylpeänä ja kaikkensa antaneena valua suihkuun ja saunan lauteille.

Siinäpä ne, viikkoni ja syksyni kolme murusta. Ennen kuin katoan taas hetkeksi, lausun vielä mahtipontiset loppusanat: Bye bye beibet! Eletään hyvin, eli oman tulkintani mukaan: työskennellään, syödään ja tanssitaan täysillä. (Vapise Eat, Pray, Love -aate! Kun vähän vielä hion tätä filosofista iskulausettani, se kelpaa kirjaksi tai vähintään nätiksi seinätauluksi.)

Teksti ja kuva: Jenna Kämäräinen
Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.