Yhden kikan tyylipäivitys: Muhkeat hihat

Uusi Muusa toimitus

Olen Chloé-nainen sielultani, mutta en ikävä kyllä lompakoltani. Pariisilainen muotitalo tunnetaan varsinkin runsaista, kerroksellisista mekoista ja puseroista, jotka ovat romanttisista röyhelöistään huolimatta särmikkäitä vahvan naisen vaatteita. Sellaisia, joissa edistetään ensin bisneksiä lounaspalaverissa ja sen jälkeen päädytään tanssimaan paljain jaloin aamuyöhön asti.

Tänä vuonna suunnilleen jokainen merkki ja ketjuvaateliike on repäissyt sivun Chloén muistikirjasta. Röyhelömekot ja -puserot ovat vallanneet kaupat ja muotikuvat.

Röyhelöitä ei kannata peruspukeutujankaan kavahtaa: ne eivät ole vain romanttisille hippitytöille (ks. kohta: bisneslounas) vaan solahtavat yllättävän sujuvasti myös osaksi simppelin skandinaavista vaatekaappia.

Jos haluat päivittää tyylisi kevääseen yhdellä trendillä, saammeko ehdottaa: kiinnitä katse hihoihin. Ne saavat olla isot ja näyttävät. Jos röyhelömekko tuntuu liian tyttömäiseltä tai romanttiselta, hörselöhihainen pusero on yllättävän huoleton ja monikäyttöinen valinta. Se sopii arkena farkkujen ja tennareiden kanssa. Juhlavan siitä saa skarpeilla housuilla ja koroilla. Kesällä aion pukea sen kaupungille shortsien, matalien sandaalien ja korikassin kera. Kas, vaatekaapin peruspilarit näyttävät taas raikkailta ja uusilta!

Kiinnitä huomiota materiaaliin: röyhelöt huonossa keinomateriaalissa näyttävät helposti ylellisen romanttisen sijaan homssuisilta.

Sitä paitsi puuvilla, pellava ja silkki ovat ystäviä kuumemmallakin kelillä – röyhelöissähän on tarkoitus päätyä lopulta tanssimaan kesäyöhön paljain jaloin. 

Röyhelöpaita puuvillaa, 19,95 € / Zara.

***

Tällä viikolla Uudessa Muusassa fiilistelemme kaikenlaista kevätihanaa. Hurlumhei ja tervetuloa, vappuviikko!

Teksti ja tyyli: Eeva Kolu
Kuvat: Jenna Kämäräinen
Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.