Paremman väen muruset

Jenna Kämäräinen

KATSO TÄMÄ: Nicole Kidman ja Alexander Skarsgård yhdessä — täydellistä, eikö? Niin on kaikki muukin HBO:n uudessa sarjassa Big Little Lies. On mielettömät lasiseinäiset merenrantatalot. Upeat asut. Uudet puhelimet ja autot, joilla kuskata lapsia kouluun. Vuosikertaviiniä. Ja murha. Ovela sarja perustuu Liane Moriartyn loistavaan kirjaan, josta huokuu musta huumori. Uusi jakso tulee HBO:n saitille joka maanantai.

LAIHDU NÄIN: Ystäväni tuli juuri Kolumbiasta kadehdittavan ruskettuneena. Koska pelkään ihosyöpää, sivuutin haaveet aurinkolomasta. Tartuin itseruskettavaan ja sain kalliin näköisen rusketuksen halvalla. Vita Liberatan pikkisiskon NKD SKN -merkin hinta-laatu-suhde on ylivoimainen. Tumma vaahto antoi kunnollisen, tasaisen ja kauniin rusketuksen jo yhdellä kerralla. Bonarina kroppani näytti muutamassa minuutissa  kymmenen kiloa kevyemmältä. NKD SKN Tinted Tan -vaahto 2oo ml, Dark, 16,90 e.

HAISTA TÄTÄ: Luksusvessassa on kolme asiaa: kaunis valaistus, kukkia (leikkoja tai orkidea) ja hyvä tuoksu. Kestosuosikkejani ovat englantilaisen True Gracen tuokstutikut ja -kynttilät. Juuri nyt kiiltäväksi rempatussa kylppärivessassani tuoksuu bergamotti. True Gracen tuotteita myy ainakin S.A.L.I.-sisustusliike Korkeavuorenkadulla Helsingissä.

JUO TÄMÄ: Kuten aiemmin viikolla kirjoitin, pidän taukoa alkoholista. Se tulee esiin pääasiassa iltaisin, kun tapaan ystäviä kahviloissa ja ravintoloissa. Aina ennen tilasin lasin kylmää cavaa. Nyt, kun tarjoilija tulee pöytään, en tiedä, mitä tilaisin. En tykkää teestä enkä halua juoda iltaisin kahvia. Ylellisin juomayhdistelmä, johon olen testailujen jälkeen päätynyt, on tämä: Pyydän ison lasillisen kuumaa vettä, jossa on kaksi sitruunaviipaletta. Sen lisäksi tilaan yhden kylmän vichyn jäillä. Kokonaisuus on maadoittava ja virkistävä, jopa henkistynyt. Siinä erilaisia vesiä siemaillessaan tuntee olevansa jollakin salaperäisellä detoxilla.

Teksti: Jenna Kämäräinen
Kuva: HBO Nordic
Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.