Jotain ihanaa ilmassa

Aromadiffuuserini herättää aina ihmisten mielenkiinnon, kun luonani käy vieraita tai kun pömpeli vilahtaa Instagramin videossa.

Kun alunperin innostuin aromaterapiasta, päätin olla hankkimatta diffuuseria, koska haluan minimoida vempaimien ja johtojen määrän kotonani. Eteeristen öljyjen maailma imaisi kuitenkin äkkiä mukanaan.

Read More
Kun elämä antaa hyvää

Olen viettänyt elämäni kesää. 

Lojunut kallioilla, pulahdellut uimaan, juhlinut (kirjaimellisesti) ulkona aamuyöhön, lukenut kirjan toisensa perään. Hyvät sattumukset ovat seuranneet toisiaan.

Read More
AjatuksiaEeva Kolu
Helppoakin helpompi jäätee

Huh hellettä.

Olen viime aikoina tehnyt jääteetä cold brew -menetelmällä eli kylmäuuttamalla. Kuulostaa hieman hifiltä, mutta prosessi on uskomattoman simppeli:

Kannuun laitetaan teetä ja kylmää vettä. Laitetaan jääkaappiin. Annetaan olla. 

Read More
Ruoka & juomaEeva Kolu
Rakkaustarinoista kummallisin

Vuonna 1897 kolmen ruotsalaismiestä nousi vetykaasupallon kyytiin tavoitteenaan valloittaa Pohjoisnapa. Leiri ja miesten jäännökset löydettiin yli 30 vuotta myöhemmin pieneltä saarelta. Kuolinhetkellään heillä oli riittävästi muonavarastoja ja ammuksia selviämiseen. Mitä tapahtui?

Read More
KirjatEeva Kolu
Puhtaalta pöydältä

Olen sanonut tämän varmasti ennenkin ja tulen sanomaan vielä lukuisia kertoja (luultavasti vielä kuolinvuoteellanikin huudan tätä): 

Kun asiat tuntuvat vaikeilta, raskailta, takkuisilta, tahmaisilta: yksinkertaistaminen on aina oikea ratkaisu.

Read More
AjatuksiaEeva Kolu
Valitse kolme

Alkukesän energia on ollut hähmäinen ja mähmäinen. Olen koko ajan ollut aikeissa ryhtyä, ihan kohta... en vain tiedä mihin. Ajelehtinut, mutta huomannut että virta ei vie. Ei kuljeta oikein mihinkään.

Read More
Minkälainen homma

Kun jokin asia tai ihminen osuu tutkaani kerran tai kaksi, saatan laittaa sen merkille, mutta en miettiä sitä sen enempää. Sen sijaan kolmas kerta saa minut jo ajattelemaan, että universumi yrittää kääntää huomioni johonkin.

Read More
AjatuksiaEeva Kolu