Talvibrunssille

 
veriappelsiinimimosa (1 of 1).jpg

Tarjoilin viikonlopun lukupiirissä drinkkiä nimeltä Black Velvet. Löysin reseptin juurikin siitä kirjasta, jota parhaillaan luimme piirissä. (Kirja oli muuten Jennifer Eganin Manhattan Beach - suosittelen kirjaa, drinkkiä en).

Black Velvetiin tulee Guinnessia ja kuohuviiniä ja lopputulos oli arvatenkin aivan kamala. Jotain hyvääkin siitä kuitenkin seurasi, nimittäin puoliksi tyhjennetty skumppapullo, jolle piti keksiä parempaa käyttöä.

Kuinka sattuikaan, että kaapissa oli myös pohjat pullollisesta Herkun tuorepuristettua veriappelsiinimehua. Tässäpä tapa torjua ruokahävikkiä minun makuuni!

Ja kas:

1 osa tuorepuristettua veriappelsiinimehua
1 osa kuohuviiniä

= veriappelsiinimimosa.

Talvikauden brunssien kupliva kruunu.

Miten en ollut tullut ajatelleeksi tätä aikaisemmin?