Mádaran 24h ale tulee taas

 
madara (7 of 7).jpg

Mádaran jo vähän perinteeksi muodostunut 24 tunnin luonnonkosmetiikka-ale starttaa taas tänään heti keskiyön jälkeen. Aikaisempien vuosien tapaan Mádaran koko valikoima (!) on vuorokauden ajan 40 % alennuksessa merkin omassa verkkokaupassa.

Mádara on minulle se tuttu ja luotettava luonnonkosmetiikkabrändi, ensimmäinen jonka myötä olen itse vuosia sitten tutustunut luonnonkosmetiikkaan.

Vaikka osittain Mádaran viehätys perustuukin juuri varmoihin, hyviksi todettuihin perustuotteisiin, on ollut kiva huomata että viime aikoina Mádara on rohkeasti uudistanut linjaansa ja tuonut siihen mukaan vähän jännittävämpiä, astetta ylellisempiä tuotteita, joissa on mukana myös ihonhoidon trendivillityksiä kuten korealaisia vaikutteita ja probioottista ihonhoitoa.

madara (3 of 7).jpg

Aina kesällä hurahdan ihonhoidossa antioksidantteihin, koska ihoni ei oikein siedä suojakertoimia ja yritän minimoida auringon aiheuttamia haittoja tankkaamalla antioksidantteja sekä sisäisesti että ulkoisesti. Toki antioksidantit ovat olennaisia ihonhoidossa myös talvella, etenkin jos viettää paljon aikaa ruutujen ääressä. Myös läppärit ja kännykät nimittäin vanhentavat ihoa, ilmansaasteista puhumattakaan!

Tykkään Smart Antioxidants -sarjan kevyestä kosteusemulsiosta, jota on siunattu melkoisella nimellä: Smart Anti-Fatigue Urban Moisture Fluid. Tämä on ohuenohut voide, joka käy loistavasti rasvoittuvalle ja sekaiholle ja sopii erinomaisesti meikin alle. Samassa sarjassa on myös vähän täyteläisempi Cream-päivävoide, joka sopii kuivalle iholle Fluidia paremmin.

madara+%281+of+1%29.jpg

Yksi suosikkejani on antioksidanttisarjan Charcoal Mask, joka sisältää aktiivihiiltä ja savea. Se on naamalla vähän pelottavan värinen, mutta ihoa kohtaan lempeä. Toisin kuin useimmat savea sisältävät naamiot, tämä ei kiristä eikä kuivata ihoa ja olen käyttänyt sitä viime aikoina kahdesti viikossa ilman ongelmia. Tämä on itse asiassa yksi harvoja puhdistavia naamioita, josta ihoni ei raivostu ja räjähdä.

Toinen lempparini Mádaran laajasta naamiovalikoimasta on kosteuttava SOS Moisture+Radiance Hydra Mask. Kaivelen sen kaapista juuri tähän aikaan vuodesta, kun ilma alkaa viiletä ja patterit napsahtavat kotona päälle. SOS-naamio on kuin tehty kylmän ulkoilman ja kuivan sisäilman rääkkäämälle talvi-iholle. Erittäin kuivasta ihosta kärsivien kannattaa tsekata myös korjaava SOS Hydra Repair -seerumi.

Mádaran kasvoöljyt ovat myös tosi hyviä ja 40 % alennuksessa enemmän kuin hintansa väärti!

madara (4 of 7).jpg

Mádara luottaa myös vartalonhoidossa antioksidantteihin. Oma suosikkini on jo pitkään ollut kiinteyttävä Firming Antioxidant -vartaloöljy, jonka rinnalle on tullut samaan sarjaan kuuluva Intense Antioxidants -vartalovoide. Se on loistava tuote, mutta tuoksuu erittäin vahvasti citronellalta, mikä takuulla jakaa mielipiteitä.

Tykkäänkin ehkä itse enemmän Supreme Hydration -vartalovoiteesta, joka imeytyy ihoon hetkessä ja sopii siksi loistavasti käytettäväksi aamulla.

Huikkaan taas myös ikisuosikeistani eli Mádaran nestemäisistä saippuoista. Ne ovat hyväntuoksuisia ja niin näteissä pulloissa, että kehtaa pitää lavuaarin reunalla tai viedä vaikka tuomisiksi viinipullon sijaan. Eikä niille alen jälkeen jää hintaakaan kuin nimeksi.

madara (5 of 7).jpg

Kiinnostuin uusista Grow-sarjan hiustenhoitotuotteista, kun lopetin pari kuukautta sitten silikonia sisältävien hiustenhoitotuotteiden käytön (pitkä tarina, josta ehkä joskus lisää). Tämän kantarelliuutteeseen perustuvan sarjan nimittäin luvataan matkivan silikonimaista koostumusta ilman silikoneja. Olen ehtinyt testaamaan tuotteita vasta pari kertaa, mutta so far so good.

Sarja on varsinaisesti suunniteltu aktivoimaan hiusten kasvua hiustuppia aktivoivan kofeiinin sekä niasiinin ja pantoteenihapon avulla. Kasvusta en osaa sanoa, mutta ainakin ohuemmilla hiuksilla siunatut ystävät ovat kehuneet shampoon tuuheuttavaa vaikutusta (itse en osaa tästä sanoa, koska tukkani on luonnostaan tosi paksu).

madara (1 of 7).jpg

Äh, olin aivan into piukeana vinkkaamassa teille Mádaran uusimmasta Infinity-sarjasta, mutta huomasinkin juuri Mádaran sivuilta, että ne ovat ainoa poikkeus 24 h aleen, eivätkä siis tule alennukseen. Suosittelen silti tutustumaan tuotteisiin: Infinity on Mádaran sarjoista selkeästi ylellisin ja eniten trendien harjalla. Se perustuu ihon oman mikrobiomin ja puolustuskyvyn vahvistamiseen probioottien avulla. Koostumukset ovat selkeästi saaneet vaikutteita Koreasta - nyt tuodaan ihoon vesikosteutta rasvojen sijaan.

Rakastan Infinity Mist-kasvovettä. Se sisältää probioottien lisäksi myös tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa ja kosteutta ihoon sitovia sokereita. Kuten kaikki kasvovedet, myös tämä toimii parhaiten, kun sen painelee iholle käsin ja suihkuttaa mieluummin usean ohuen kerroksen yhden runsaan sijaan.

Saman sarjan Infinity Drops -seerumi muistuttaa minusta seerumin sijaan enemmän korealaisista ihonhoitosarjoista tuttuja hoitonesteitä. Oikeastaan tykkäänkin siitä juuri siksi. Se riittää kasvoveden ja kosteusvoiteen kanssa sellaisenaan kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa, mutta on riittävän ohut, jos iholla haluaa käyttää lisäksi jotain spesifiä tehohoitoa tai esimerkiksi öljyseerumia (kuten itse käytän aina).

madara (6 of 7).jpg

Mádaran 24h-alennusmyynti starttaa tänään heti keskiyön jälkeen ja jatkuu koko huomisen (eli tiistain 24.9.) klo 23.59 asti. Koko nettikaupan valikoima on siis 40 % alessa Infinity-tuotteita lukuunottamatta.

Lisäksi yli 80 euron ostoksiin tulee kaupan päälle täysikokoinen Smart Antioxidants Fluid -kosteusemulsio.

Juttu sisältää affiliate-linkkejä. Osa tuotteista saatu blogin kautta.

 
KauneusEeva Kolu