Mitä olemme oppineet miehiltä?

mies2-1024x658.jpg

Miltä Uuden Muusan meininki näyttäisi, jos olisimme miehiä? No justiinsa tältä. Vasemmalla Jenna, oikealla Eeva.

 

Tällä viikolla Muusassa fiilistellään miehiä. Valitsemme parhaat miesten tuoksut, sellaiset, jotka haluat myös omalle ihollesi. Pohdimme, miten isäsuhde vaikuttaa parisuhteeseen. Fanitamme meikkaavia miehiä ja teemme maailman parhaan drinkin. Kippis!

Ihan alkuun listaamme tärkeimmät asiat, jotka elämämme miehet ovat opettaneet:

Koko ajan ei tarvitse pyydellä anteeksi ihan kaikkea.

Aina kannattaa imuroida. Se vie vain vartin. Ja jos asia tulee mieleesi, pölyä ja muruja on todennäköisesti jo tarpeeksi.

Sijoittaminen on yllättävän helppoa ja hauskaa. Kun on sijoittanut Niken osakkeisiin, uusien lenkkareiden ostaminen tuntuu samalta kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Lenkille kannattaa lähteä, vaikka ulkona olisi pimeää ja väsyttäisi. Itse asiassa: lenkille kannattaa lähteä juuri silloin, kun ulkona on pimeää ja väsyttää. Sen jälkeen nautitaan kuumasta suihkusta ja sipseistä. Huom! Ei ole mitenkään ristiriitaista lenkkeillä ja syödä sipsejä saman tunnin sisällä.

Kun kaapissa on toimiva univormu, kiireaamuina säästyy aikaa. Ajatelkaa nyt: suurimmalla osalla miehistä on joka päivä käytännössä sama asu, paita ja housut.

Valkoinen poolo on ihmeidentekijä. Sitä vasten väsynyt iho näyttää raikkaalta ja meikkaamattomat silmät kirkkailta. Paras poolo on merinovillaa tai kashmiria.

On inspiroivampaa käyttää rakkaat tavarat puhki kuin ostaa koko ajan uusia.

Mustasukkaisuus on turhaa. Tai ei nyt ehkä täysin turhaa. Mustasukkaisuus nimittäin kertoo siitä, että omassa itsetunnossa saattaa olla parantamisen varaa.

Pelmenit ovat nerokas valmisruoka. Vähän smetanaa päälle ja ravintolatasoinen annos on valmis.

Kengät pitää lankata usein. Ja mokkakengät ovat itse asiassa kaikista helpoin materiaali paskallakin säällä, koska ne voi pestä vedellä (!!!).

Lentokoneeseen ehtii viime hetkelläkin. Miksi istua tuntitolkulla lentokentällä, kun voi juosta koneeseen viimeisenä?

Saunailtoja ei voi koskaan olla liikaa. 

Älä valita, vaan reklamoi. Onko kaupungin vuokra-asuntojen säännöissä typeriä aukkoja? Eikö lähipubissasi tarjota kunnon viiniä? Se, että valitat ystävillesi asioista, ei muuta mitään. Se, että teet konkreettisia ehdotuksia julkisesti, muuttaa. Kirjoita lehden yleisöosastolle, pyydä paikallisilta yrityksiltä parempaa palvelua. Avaa suusi, vaikuta.

Ruokapöydässä syödään hyvällä ruokahalulla ja ruokaa arvostaen, ei puhuta kaloreista tai marmateta reisien koosta.

Miehet ovat ihan yhtä herkkiä kuin naiset. Meille vain on hyväksytympää näyttää se - eikä se meillekään ole kovin hyväksyttyä.

Punaviinipullo kannattaa korkata vasta torstaina. Jos sen korkkaa tiistaina, torstaina pitää avata jo toinen pullo.

Karvojen ajelu on turhaa, varsinkin talvella.

Vaikka puhuminen parantaa kaiken, joskus on syytä olla muina elviksinä ja todeta: a little less conversation, a little more action, please.

Osaat käytännössä kaiken, koska Youtubessa on ohjevideoita aivan kaikesta. Seuraavassa työhaastattelussa voit siis sanoa, että osaat surffata, laatoittaa, värjätä hiuksia, rakentaa mökin ja koodata verkkokaupan.

Teksti: Jenna Kämäräinen ja Eeva Kolu
Kuva: Warner Bros.