Heivaa marraskuu naamaltasi

Väsyttääkö? Tee perässä harvinaisen hehkeä talvilärvi, ennätysajassa. Tässä meikissä onnistut ihan oikeasti, vaikket yleensä tajuaisi kauneustutoriaaleista mitään. 1. Eiku menoks! Levitä ensin kasvoille meikkivoide. Talvella kannattaa jättää ohuet seerumimaiset meikkivoiteet hyllyyn ja tarttua paksuun, voidemaiseen tököttiin. Se imeytyy kuivaan ihoon kauneimmin eikä jämähdä juonteisiin. Oma suosikkini on Lancômen Hydra Zen BB Nude Gel -BB-voide. Se on niin kosteuttava, ettei välttämättä vaadi alleen edes kosteusvoidetta.

marrasmeikki-9-of-11
marrasmeikki-9-of-11

2. Levitä peitevoidetta ison kolmion muotoiselle alueelle silmien alle. Monet peittävät liian pienen alueen ja sinerrys hiipii esiin päivän mittaan. Sellainen peli ei vetele, joten levitä peitettä mieluummin liian isolle kuin liian pienelle tontille. Kiinnitä peitevoide puuterilla.

3. Väsyneenä kannattaa keskittyä kulmakarvoihin. Älä siis harkitse tämän kohdan skippaamista edes laiskimmillasi. Vahvat kulmat ovat olennainen, sanoisin jopa pakollinen asia talvilärvissä, aivan niin kuin tanniinit punaviinissä. Sudi tummalla kulmageelillä karvat kohti kattoa. Kun karvat sojottavat ylöspäin, ne näyttävät mahdollisimman tuuheilta. Valitse mahdollisimman tumma geeli. Vaikka karvani ovat lähes valkoiset, käytän L'Oréal Paris Brow Artist Sculpt -kulmageeliin tumminta sävyä.

4. Levitä ripsaria yläripsiin. Jätä alaripset meikkaamatta. Ai kui? No koska todennäköisesti sinua väsyttää. Ja vielä todennäköisemmin suttaat väsyneenä ripsarilla alaluomet, jotka juuri niin nätisti meikkasit peitevoiteella.

marrasmeikki-5-of-11
marrasmeikki-5-of-11

5. Sitten vähän väriä! Töpöttele sormella reilusti voidemaista poskipunaa poskille. Poskipuna sulaa ja häipyy nopeasti, joten ei haittaa, vaikka vetäisit överit.

marrasmeikki-10-of-11
marrasmeikki-10-of-11

6. Nyt hereillä! Tiedossa on kulmien jälkeen meikin toiseksi olennaisin asia. Levitä poskipäille, nenänvarteen ja kulmaluille kuultovoidetta. Jos et omista sellaista, mene samoin tein (netti)kauppaan. Kuultovoide on nerokkain keksintö vuosiin. Se luo iholle ylimaallisen hohdon ja pompauttaa kasvojen luuston esiin. Jos mietit, miksi ystäväsi näyttää erityisen hehkeältä, hän on todennäköisesti alkanut käyttää kuultovoidetta. Omat suosikkini ovat RMS Beautyn Living Luminizer ja Make Up Storen High Tech Lighter sävyssä Orion.

Kappas, se ois kuule valmis!

7. Tuntuiko pelkästään ohjeiden lukeminen uuvuttavalta? Siinä tapauksessa haluat ehkä perille oikotietä. Se kulkee tässä: Heitä naamaan isot, tummasankaiset lasit. Näytät heti siltä, kuin olisit jo hereillä ja juonut ison kupin kahvia.

Teksti: Jenna Kämäräinen Kuvat: Eeva Kolu

marrasmeikki-2-of-11
marrasmeikki-2-of-11

Lärvissä: Elizabeth Arden Ceramide -poskipuna. L'Oréal Paris False Lash Butterfly Sculpt -ripsiväri. Make Up Store High Tech -kuultovoide. Lancôme Hydra Zen BB Nude Gel -BB-voide. Dior Fix It 2 in 1 Prime & Conceal Face Eyes Lips -peitevoide. RMS Beauty Living Luminizer -kuultovoide. L'Oréal Paris Brow Artist Sculpt -kulmageeli.

KauneusJenna Kämäräinen