Asioita, joita teemme vain kun olemme yksin

Tai siis, yhdet meidän kaverin kaverit tekee. Ne kävelee alasti eikä todellakaan laita verhoja kiinni, koska hei, naapurien ongelma, jos katsovat. Tosin joskus ne itse stalkkaa naapureita, mutta mitään kiinnostavaa ei koskaan tapahdu. Kukaan ei edes kävele alasti.

Niiden Google-hakuhistoria ei todellakaan kestä päivänvaloa:

manson family murders kuinka vanhoja munia voi syödä how is crystal meth made who is harry styles dating

Ne tyhjentää ihohuokosia komedoraudalla ja tuijottaa mustapäitä suurentavasta peilistä. Ne myös katselee Youtubesta videoita, joissa muut puristelee mustapäitä. Ja ne etsii sääristä sisäänpäin kasvaneita ihokarvoja. Mitä pidempi karva löytyy, sitä enemmän pisteitä.

yksin-2-of-3
yksin-2-of-3

Ne avaa Yle Areenan tarkoituksenaan katsoa dokumentin Helene Schjerfbeckistä, mutta kaksi tuntia myöhemmin ne makaa edelleen sohvalla selaamassa kännykällä julkkisjuorusivustoja. Tai katsomassa Exiä rannalla.

Ne kaivelee aamulla vaatteita pyykkikorista. Hätätapauksessa jopa sukkia, mutta ei sentään niitä, joita on käytetty urheillessa.

Aina kun ne pukeutuu aamulla boyfriend-farkkuihin, niiden on pakko laittaa YouTubesta pyörimään Justin Bieberin Boyfriend-video ja vähän sheikata sen mukana. Silloin ne yleensä myös miettii, millaista olis olla mies, ja yleensä se ajatusketju johtaa siihen kuinka loistavia poikaystäviä niistä tulis jollekin.

Joskus hätätilanteessa ne käyttää hiuksia hammaslankana.

Ne stalkkaa miehiensä ex-tyttöystäviä Instagramista. Ja suomalaisia missejä, vaikka kukaan ei enää edes seuraa missikisoja.

Baari-illan jälkeen ne tiputtaa kaikki vaatteet suoraan päältä eteisen lattialle. Henkareita käytetään vain, kun on vieraita tai siivouspäivä.

Kun ne istuu sohvalla, niillä on usein käsi housuissa. Ei seksuaalisessa mielessä, vaan siksi, että siitä tulee turvallinen olo. (Kysykää vaikka keneltä tahansa mieheltä.)

Ne kuuntelee lällyjä joogabiisejä ja laulaa niiden mukana liikuttuneina. My heart is a beautiful heart. My soul is a beautiful soul. My life is a beautiful life and it guides me on my way.

Ne käyttää kotiverkkareiden kanssa niitä korkokenkiä, joille ei ole oikeassa elämässä juuri koskaan käyttöä, koska ne alkaa sattua heti, kun astuu ovesta ulos.

Jos trikoissa on reikä, ne nypläävät sitä suuremmaksi samalla kun katsovat telkkaria. Ne ylipäätään pukeutuu vaatteisiin, joissa on reikiä.

yksin-3-of-3
yksin-3-of-3

Ne syö: kalapuikkoja, pakastepizzaa, kokonaisen pötkön Domino-keksejä (joskus sen toisenkin pötkön), eilisyön kebabin velttoja ranskalaisenjämiä.

Ne syö liikaa karkkia, ja kun tulee paha olo, ne heittää karkit roskiin. Puolen tunnin päästä ne käy kaivamassa ne takaisin sieltä.

Ne syö mysliä suoraan paketista. Tai siis tarkalleen ottaen ainoastaan hasselpähkinät ja banaanilastut. Ne pysyy hiljaa, kun seuraavana aamuna poikaystävä manaa aamiaispöydässä, että tämäkin mysli on kyllä nykyään pelkkää hiutaletta.

Joskus kun ne valmistautuu bileisiin, ne bailaa Jari Sillanpään Malagaan-biisiä. Tai siis aika usein. (MEEN MALAGAAN TAI MIHIN VAAN, ELÄMÄN KEVÄÄSEEN! Ei sillä että ne osais sanat ulkoa.)

Näetkös? Vaikka olet yksin, et ole yksin. Ei täällä kukaan muukaan ole ihan normaali.

Teksti: Eeva Kolu Kuvat: Jenna Kämäräinen & Eeva Kolu

Koti, AjatuksiaEeva Kolu