Sheikkaa sitä peppuu!

On kaksi tilannetta, jotka vaikuttavat eniten siihen, mitä tunnen ja ajattelen vartalostani. Pepusta. Rinnoista. Käsistä. Varpaista. Ensin on se hetki, kun herään aamulla. Alasti. Makaan ja hengitän. Tunnen paljaana sen, miltä reisissä, tukassa ja iholla tuntuu. Sitä tunnetta ei voi manipuloida. Se kertoo välillä liiankin rehellisesti, jos olen juonut, syönyt tai yrittänyt liikaa.

Sitten on ne hetket, kun kävelen kadulla. Kuuntelen musiikkia luureista ja painelen menemään. Katson ohimennen  kuvaani näyteikkunoista ja olen harvinaisen tietoinen itsestäni. Jos olen valinnut kivat vaatteet ja käyttänyt hiuslakkaa, saatan olla vaikuttunut. "Hei nainen, upeet käärmeennahkanilkkurit! Hyvä talvitakki. Jumalaiset hanskat. Ei paha, ei paha laisinkaan."

Jos satun valitsemaan oikean soittolistan, suorastaan keinun etiäppäin. Sen soittolistan löydät tästä. Siveimmät saattavat punastua. Ysärifanit ja r'n'b:n ystävät ihastua.

Kun taustalla soi sensuelli biitti, kuljen kadulla hyväryhtisenä. Takki auki. Hiukset heiluu. Hymyilen. Ja todellakin pyöritän peppuani. Sitä kaipaan suomalaiseen katukuvaan enemmän: letkeästi pyöriviä peppuja.

Pistäs pyörimään: > Shake that booty -soittolista

Sheikkaan lähinnä itselleni. Mutta sanonpa sen, että harvoin on yhtä moni mies katsonut silmiin kuin tämän listan soidessa.

Teksti ja soittolista: Jenna Kämäräinen