Kuulla beibe!

kuultovoiteet-1-of-1.jpg

Väitän, että sinulla on korkeat poskipäät. Suurimmalla osalla suomalaisista on. Jos olet siellä ihan että "Kämäräinen, oot väärässä!", ei hätää. Pärjäämme kyllä lättänilläkin poskipäillä. Lähes näkymättömät poskipäät voi nimittäin kaivaa esiin kuultovoiteella. Nyt älä yhtään vetäydy tästä keskustelusta tai klikkaa itseäsi muualle.

Jouluevankeliumia lainatakseni: "Älkää peljätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle."

Kuultovoide on jumalten keksintö, joka muun muassa tuo kasvojesi luuston esiin, tekee ihostasi superpehmeän näköisen ja saa ylipäänsä kasvosi hehkumaan. Kun olet alkanut käyttää kuultovoidetta, tutut utelevat, mitä meikkivoidetta käytät ja oletko kenties alkanut syödä raakaruokaa. No ni, johan alkoi kiinnostaa, eikö?

Kaiken hyvän lisäksi kuultovoidetta on helppo käyttää. Sen kus otat sitä vähän etusormen päähän ja töpöttelet poskipäille, nenänvarteen, kulmaluille ja amorinkaarelle, ehkä myös solisluille, jos ne sattuvat näkymään paidan alta. Valmis!

Minulla on tasan yksi meikkimissio ja se tulee tässä: Kaikilla pitäisi olla kuultovoide. Valitse alta juuri sinulle sopivin.

Ysäri-pelkistäjälle

Tilanne: Kauneusmuusiasi ovat 90-luvun meikkaamattomat supermallit. Meikattunakin haluat näyttää siltä, kuin olisit korkeintaan sutinut vähän ripsari yläripsiin.  Ysärillä vetelit lämpimiä voileipiä ja hot roddeja, nyt haluat kiskoa mahdollisimman paljon salaatteja, smoothieta ja tuorepuristettua mehua.

Ratkaisu: RMS Beautyn Living Luminizer on kulttituote amerikkalaisten muotitoimittajien keskuudessa. Voide näyttää purkissa ufomaisen hopeiselta, mutta muuttuu iholla täysin värittömäksi kuulloksi. RMS:n kuultovoide näyttää luonnonvalossakin todella hyvältä (toisin kuin superkimaltavat hohtotuotteet). Voide on luomukosmetiikkaa, joten se ei tuki ihohuokosiasi. 42 e, Naturelle.fi.

Heavy userille

Tilanne: Meikkaat päivittäin. Siksi erityisinä iltoina on hitusen vaikea saada naama näyttämään erityisen upealta. Vedät ekstra-annoksen meikkiä silmiin, mutta lopputulos näyttää tunkkaiselta ja jotenkin tätimäiseltä. Ei ongelmaa! Kun töpöttelet reilusti meikatuille kasvoille vähän kuultovoidetta, näytät upealta beibeltä.

Ratkaisu: Make Up Storen Gleam Dream sävyssä Rose on tarpeeksi kevyt päiväkäyttöön. Mutta kun sitä levittää reippaalla kädellä, kasvoista tulee mielettömän hehkeät. Vaikka itse sanonkin, näytän tämä poskillani melko lailla Victoria's Secret -enkeliltä. Siis sellaiselta versiolta, jolla on ohut tukka, normaali painoindeksi ja vaatteet päällä. 27 e.

Persaukiselle

Tilanne: Olet tämän jutun luettuasi aivan innoissani kuultovoiteista. Ainoa ongelma on se, että seuraavaan palkkäpäivään on melkein kuukausi ja tilisi on lähes tyhjillään.

Ratkaisu: Maybellinen Master Strobing Stick on hyvin samantyylinen kuin Make Up Storen kuultovoide. Tuote on hitusen kuivempi kuin muut lempituotteeni. Siksi sitä voi taputella myös luomiväriksi. Valitse roosa sävy. Se näyttää luonnollisimmalta. 11 e.

Teksti: Jenna Kämäräinen
Kuva: Eeva Kolu
KauneusJenna Kämäräinen