Posts in Ajatuksia
Kun elämä antaa hyvää

Olen viettänyt elämäni kesää. 

Lojunut kallioilla, pulahdellut uimaan, juhlinut (kirjaimellisesti) ulkona aamuyöhön, lukenut kirjan toisensa perään. Hyvät sattumukset ovat seuranneet toisiaan.

Read More
AjatuksiaEeva Kolu
Puhtaalta pöydältä

Olen sanonut tämän varmasti ennenkin ja tulen sanomaan vielä lukuisia kertoja (luultavasti vielä kuolinvuoteellanikin huudan tätä): 

Kun asiat tuntuvat vaikeilta, raskailta, takkuisilta, tahmaisilta: yksinkertaistaminen on aina oikea ratkaisu.

Read More
AjatuksiaEeva Kolu
Valitse kolme

Alkukesän energia on ollut hähmäinen ja mähmäinen. Olen koko ajan ollut aikeissa ryhtyä, ihan kohta... en vain tiedä mihin. Ajelehtinut, mutta huomannut että virta ei vie. Ei kuljeta oikein mihinkään.

Read More
Minkälainen homma

Kun jokin asia tai ihminen osuu tutkaani kerran tai kaksi, saatan laittaa sen merkille, mutta en miettiä sitä sen enempää. Sen sijaan kolmas kerta saa minut jo ajattelemaan, että universumi yrittää kääntää huomioni johonkin.

Read More
AjatuksiaEeva Kolu
Rakkaus vai houkutus

Olen ollut viime aikoina niin uppoutunut kirjoihini ja omiin tutkimuksiini, että en ole juurikaan seurannut mitä populaarikulttuurissa tapahtuu. Yhtenä yönä en millään saanut unta, joten päätin selvittää mistä olin jäänyt paitsi tv-rintamalla. Ah, Temptation Island, ihanaa!

Read More
Rakkautta vain

Heräsin. Katsoin peiliin. Sieltä katsoivat takaisin silmäpussit ja aknearvet, joiden seuraksi oli ilmestynyt yön aikana pari uutta näppyä. Odotin ääntä. Se ei sanoisi siishyihelvettimitenvoiollanoinhirvee, koska sen äänen olen vaientanut lopullisesti. (Työvoitto!)

Read More
A real human being

Viime aikoina on ahistanut. Tiedätte epäilemättä tunteen: rintakehä tuntuu ahtaalta, heräilet yöllä, et näe ratkaisuja tai jos näetkin, ne tuntuvat kaikki yhtä huonoilta. Olen käsitellyt tunnetta kovin tyypillisellä tavalla - välttelemällä sitä ja harhauttamalla itseäni sijaistoiminnoilla (sijaistoiminnot TOP 5: 1. Netflix, 2. punaviini, 3. Pinterest, 4. siivoaminen, 5. irtokarkit).

Read More
Hyvää ystävänpäivää mulle

Muistan, kun joskus parikymppisenä julistin ystävälleni, että jos kukkia haluaa, niitä on parasta opetella ostamaan itse. Että romanttisia ja spontaaneja miehiä on oikeasti vain elokuvissa. Siksi minua nauratti, kun näin ratikassa Stockmannin mainoksen: älä jää odottelemaan kukkia, osta itsellesi parempi ystävänpäivälahja. Jep - that's me!

Read More