Posts in Elokuvat & tv & taide
Without a song or a dance, what are we?

Kävin katsomassa Mamma Mia kakkosen ja rakastin sitä. Itse asiassa, mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän rakastan Abbaa. Luulen tietäväni, mistä se johtuu.

Nimittäin vuosi vuodelta huomaan, että minulla on yhä vähemmän aikaa cooliudelle. Asioille ja ihmisille, jotka ovat turhan tietoisia imagostaan.

Read More
Keltaisen kaipuu

Mimosat ja lumisade, pääsiäinen 2018. Joka ikinen kevät se tapahtuu - ihmisen on saatava ympäröidä itsensä keltaisella. Mitä pidempään lämpö antaa itseään odottaa ja mitä turhauttavampi takatalvi, sitä suurempi on himo, ei vaan tarve, keltaiselle.

Read More
5 kiinnostavaa Netflix-dokkaria

Vaikka olemmekin viime aikoina ylistäneet rutiineja ja rituaaleja ja kaivanneet niitä, on tärkeää toisinaan myös poiketa omista tavoistaan. Se tekee tutkitusti hyvää luovuudelle - ja epäilemättä myös älylliselle elämälle. Siispä suosittelemme: sen sadannen Modern Family -jakson sijaan laita jonain iltana pyörimään jotain vähän yllättävämpää, vaikka dokumentti.

Read More
Ihan naurettavaa!

Kukaan ei pääse polttareihisi. Miehesi treenaa triathloniin ja etenee uralla samalla, kun sinä lähinnä juot skumppaa ja lihot tasaista tahtia. Äitisi heittäytyy mahdottomaksi marttyyriksi. Ystäväsi lesoaa täydellä kalenterillaan, kun sinä olet käytännössä työtön. Pieraiset joogassa.

Read More