Posts in Kauneus
Ihoni opetukset

Ajattelin ennen, että herkät ihmiset ovat ujoja ja hiljaisia.

Ajattelin myös, että herkkä iho on kuiva, ärtynyt, ihottumainen ja punottaa koko ajan.

Viime vuosina olen tajunnut, että vaikka olen reipas ja kovaääninen ekstrovertti, olen silti herkkä. Itse asiassa hyvin, hyvin herkkä. Kaikki, mitä näen, kuulen, tunnen, koen, haistan ja maistan, vaikuttaa minuun väkevästi. Se tekee joskus elämästä kaupungissa ja ihmisten keskellä vähän kuluttavaa, mutta se on myös suurin voimavarani. Se, miksi olen hyvä niissä asioissa joissa olen, ja miksi myös nautin elämästä niin paljon.

Read More
Mádaran 24h ale tulee taas

Mádaran jo vähän perinteeksi muodostunut 24 tunnin luonnonkosmetiikka-ale starttaa taas tänään heti keskiyön jälkeen. Aikaisempien vuosien tapaan Mádaran koko valikoima (!) on vuorokauden ajan 40 % alennuksessa merkin omassa verkkokaupassa.

Mádara on minulle se tuttu ja luotettava luonnonkosmetiikkabrändi, ensimmäinen jonka myötä olen itse vuosia sitten tutustunut luonnonkosmetiikkaan.

Read More
KauneusEeva Kolu
Australia kylppärissäni

Olen viimeiset viikot testaillut uutta australialaista luonnonkosmetiikkasarjaa Edible Beautya, joka perustuu nimensäkin mukaan syötävän ihaniin raaka-aineisiin: kookokseen, sitruksiin ja eksoottisiin hedelmiin. Sarjan raaka-ainelistat ja tuoksut ovatkin pikavisiitti johonkin tropiikin lämpöön... ja hinta yllättää positiivisesti.

Read More
KauneusEeva Kolu
Rakkautta vain

Heräsin. Katsoin peiliin. Sieltä katsoivat takaisin silmäpussit ja aknearvet, joiden seuraksi oli ilmestynyt yön aikana pari uutta näppyä. Odotin ääntä. Se ei sanoisi siishyihelvettimitenvoiollanoinhirvee, koska sen äänen olen vaientanut lopullisesti. (Työvoitto!)

Read More
Kuori kasvot fiksummin

Mitä enemmän opiskelen holistista ihonhoitoa, sitä enemmän tajuan että olen monella tavalla tehnyt iholleni enemmän hallaa kuin hyötyä sitä hoitaessani. Otetaanpa esimerkiksi ihon kuoriminen.

Read More
KauneusEeva Kolu
Toimivat luomumeikit Kaliforniasta

Kun ystäväni Pia kuuli minulta, että Gwyneth Paltrow on Juice Beauty -meikkisarjan luova johtaja, ei hän meinannut pysyä housuissaan. Hän rakastaa Gwynethiä ja kukapa ei. Ysärillä näyttelijä oli ihanan fresh faced ja usein meikitön. Nykyinen Goop-Gwyneth säteilee yhä. Ei siis ihme, että hänen luotsaamansa kalifornialainen meikkisarja on täynnä tuotteita, joilla saa naamaansa hyvinvoivan hehkun, vaikka olisi oikeasti valvonut kolme yötä lapsen hammassäryn vuoksi.

Read More