Posts in Matkat
Kuumalle hiekalle

Huomenna lähtee lento. Pakkaan matkalaukkuun bikineitä ja pieniä vaatteita. Ajattelen aurinkorasvan tuoksua ja kylmistä juomista hikoilevia laseja. Mietin miten kuljetan jättimäisen lierihatun pienissä käsimatkatavaroissani.

Read More
Salaisen ihana Milano

Milano on kaupunki, jolla on kummallinen maine. Äh, se on niin harmaa. Niin tylsä. Eihän siellä oo mitään muuta kuin bisnestä! Minun kokemukseni on aivan erilainen. Totta, se ei ole verevä kaupunki täynnä tunteita ja värejä, tuoksuja, liikettä ja meteliä. (Ja onhan siellä kalliimpaa kuin muualla Italiassa).

Read More
Pariisittaren kahvihetki

Tein kerran hirvittävän virheen: buukkasimme oikean, aikuisten ihmisten hotellin Pariisin matkalle. (Aina muulloin olen yöpynyt rupuisissa hostelleissa, kimppakämpissä tai kavereiden sohvilla.) Hotellin aamiainen oli yltäkylläinen: valmiiksi viipaloituja hedelmiä, siististi riviin järjestettyjä leikkeleitä ja kananmunia kaikissa muodoissa.

Read More
Satumaa

Voi olla, että se oli unta. Kävelin kadulla, satojen ihmisten keskellä. Hartiani olivat kevyet. Ryhtini suora. Leukani lempeä. Leijailin läpi kaupungin. Muiden mukana, viivasuorissa linjoissa.

Read More