Posts in Tyyli
Kuumalle hiekalle

Huomenna lähtee lento. Pakkaan matkalaukkuun bikineitä ja pieniä vaatteita. Ajattelen aurinkorasvan tuoksua ja kylmistä juomista hikoilevia laseja. Mietin miten kuljetan jättimäisen lierihatun pienissä käsimatkatavaroissani.

Read More
Keltaisen kaipuu

Mimosat ja lumisade, pääsiäinen 2018. Joka ikinen kevät se tapahtuu - ihmisen on saatava ympäröidä itsensä keltaisella. Mitä pidempään lämpö antaa itseään odottaa ja mitä turhauttavampi takatalvi, sitä suurempi on himo, ei vaan tarve, keltaiselle.

Read More
Hyvää ystävänpäivää mulle

Muistan, kun joskus parikymppisenä julistin ystävälleni, että jos kukkia haluaa, niitä on parasta opetella ostamaan itse. Että romanttisia ja spontaaneja miehiä on oikeasti vain elokuvissa. Siksi minua nauratti, kun näin ratikassa Stockmannin mainoksen: älä jää odottelemaan kukkia, osta itsellesi parempi ystävänpäivälahja. Jep - that's me!

Read More
Rakkain sunnuntairituaali

Minulla on valtava määrä asioita, joita rakastan tai joista nautin. Mutta asioita, joihin suhtaudun palavalla intohimolla, on huomattavasti vähemmän. Niitä ovat esimerkiksi naisten terveys (jonain päivänä haluan perustaa säätiön asialle), tunne-elämän ymmärtäminen ja hyväksyminen, korvapuustit, puutarhanhoito, turhan tavaran karsiminen, saippua. Ja sitten on pyykinpesu. Ah, pyykinpesu.

Read More
Nude luo nahkansa

Mitä väriä ajattelet, kun joku puhuu vaikka nuden - tai ihon - värisistä korkkareista? Jos olet yhtä ehdollistunut kuin minä, ajattelet vaaleaa beigeä. Vietämme tällä viikolla Uudessa Muusassa ihoviikkoa, ja miettiessämme tyylisisältöä teemaan joku sanoi lauseen ”Mun nude ei ehkä ole sun nude.”

Read More
TyyliElina Sarén
Lisää romantiikkaa

"Sieltä hän saapuu, taas uudessa romanttisessa röyhelömekossa", totesi tuttuni, kun törmäsimme bileissä. Häkellyin. Hetkonen, puhuuko se minusta? Onko minusta tullut joku, joka tunnetaan röyhelömekoista?

Read More
TyyliEeva Kolu
Nainen, joka haluan olla

Joitain vuosia sitten rakastuin Diane von Furstenbergin vaatteisiin. Ne olivat kuin raikas tuulahdus mustaharmaan skandiminimalismin keskellä: häpeilemättömän naisellisia ja värikkäitä, täynnä energiaa ja elämäniloa. Silti vaatteet eivät ikinä tuntuneet bimbolta, vaan viestivät aina vahvuutta.

Read More