Posts in Tyyli
Parhaat sukkahousut ja muita murusia

Sain eräältä lukijalta viestin, että voisinko kertoa, mitkä ovat oikeasti hyvät sukkahousut. KYLLÄ VOIN! Olen kertonut aiemminkin, ja aion jatkaa asian julistamista niin kauan kuin kuulen yhdenkin naisen valittavan epämukavista, valuvista tai vatsamakkaroihin porautuvista sukkahousuista. Mukavat ja kestävät sukkahousut ovat pohjoisilla leveyspiireillä suoraan elämänlaatuun vaikuttava asia.

Read More
Vaatehaaste: Etenee

Vaatehaastetta on nyt takana vajaat kolme kuukautta. Siinä ajassa on tullut jo ehkä opittua jotain - tai ainakin tehtyä huomioita.

Tammi-helmikuu tuntui aluksi ajankohtana haastavalta pysyä sallitussa kahdessa vaatteessa, koska kaikkialla on tammikuussa alet ja helmikuussa mega-alet. Oli siis mitä otollisin aika hankkia juurikin niitä hyvin tehtyjä, erityiseltä tuntuvia designer-vaatteita, joita nimenomaan kaappiini haluan mutta joita en todellakaan voi ostaa täyteen hintaan.

Read More
Vaatehaaste 2019

Seison vaatekasan keskellä ja mietin, että miten olen taas tässä. Eikö tästä pitänyt tulla loppu jo monta vuotta sitten?

Remontin jälkeen jouduin pesemään jokaikisen omistamani vaatekappaleen pikkuhousuista juhlamekkoihin. Vaikka ne oli sullottu säkkeihin ja pistetty oven taakse säppiin, jokaisessa oli kerros remonttipölyä. (Pari viikkoa sitten vetäessäni uimahallin pukkarissa uimalakkia päähäni pöllähti päälleni pieni pölypilvi. Näköjään oli sittenkin olemassa yksi asuste, jota en ollut muistanut pestä.)

Read More
Kuumalle hiekalle

Huomenna lähtee lento. Pakkaan matkalaukkuun bikineitä ja pieniä vaatteita. Ajattelen aurinkorasvan tuoksua ja kylmistä juomista hikoilevia laseja. Mietin miten kuljetan jättimäisen lierihatun pienissä käsimatkatavaroissani.

Read More
Keltaisen kaipuu

Mimosat ja lumisade, pääsiäinen 2018. Joka ikinen kevät se tapahtuu - ihmisen on saatava ympäröidä itsensä keltaisella. Mitä pidempään lämpö antaa itseään odottaa ja mitä turhauttavampi takatalvi, sitä suurempi on himo, ei vaan tarve, keltaiselle.

Read More
Hyvää ystävänpäivää mulle

Muistan, kun joskus parikymppisenä julistin ystävälleni, että jos kukkia haluaa, niitä on parasta opetella ostamaan itse. Että romanttisia ja spontaaneja miehiä on oikeasti vain elokuvissa. Siksi minua nauratti, kun näin ratikassa Stockmannin mainoksen: älä jää odottelemaan kukkia, osta itsellesi parempi ystävänpäivälahja. Jep - that's me!

Read More
Rakkain sunnuntairituaali

Minulla on valtava määrä asioita, joita rakastan tai joista nautin. Mutta asioita, joihin suhtaudun palavalla intohimolla, on huomattavasti vähemmän. Niitä ovat esimerkiksi naisten terveys (jonain päivänä haluan perustaa säätiön asialle), tunne-elämän ymmärtäminen ja hyväksyminen, korvapuustit, puutarhanhoito, turhan tavaran karsiminen, saippua. Ja sitten on pyykinpesu. Ah, pyykinpesu.

Read More
Nude luo nahkansa

Mitä väriä ajattelet, kun joku puhuu vaikka nuden - tai ihon - värisistä korkkareista? Jos olet yhtä ehdollistunut kuin minä, ajattelet vaaleaa beigeä. Vietämme tällä viikolla Uudessa Muusassa ihoviikkoa, ja miettiessämme tyylisisältöä teemaan joku sanoi lauseen ”Mun nude ei ehkä ole sun nude.”

Read More
TyyliElina Sarén
Lisää romantiikkaa

"Sieltä hän saapuu, taas uudessa romanttisessa röyhelömekossa", totesi tuttuni, kun törmäsimme bileissä. Häkellyin. Hetkonen, puhuuko se minusta? Onko minusta tullut joku, joka tunnetaan röyhelömekoista?

Read More
TyyliEeva Kolu