Posts in Ruoka & juoma
Pienet viikunapavlovat

Aina, kun minua pyydetään tekemään juhliin jälkiruoka, teen pavlovan. Klassikko on niin ihanan simppeli valmistaa ja yleensä kaikki pitävät siitä. Elin vielä joitain vuosia sitten siinä virheellisessä käsityksessä, että marenki on ällömakea korppu.

Read More
Paras tapa aloittaa aamu

Jos olet koskaan seurannut yhtään bisnesjulkaisua - tai ehkä henkisen kasvun tai hyvinvoinnin julkaisua - olet epäilemättä törmännyt ajatukseen, että jokaisen menestyvän ihmisen takana on huippuunsa hiottu aamurutiini. Steve Jobs katsoi joka aamu peiliin ja kysyi "jos tämä olisi elämäni viimeinen päivä, tekisinkö sitä mitä olen tänään aikeissa tehdä?"

Read More
Rouskuvaa kesää

En ole kovin kummoinen grillaaja - ihan liikaa tekniikkaa ja noituutta oikeanlaisen lämpötilan saamiseksi. Sitä paitsi en koskaan ollut partiossa, joten tulen käsittely on minulle edelleen mysteeri. Sen sijaan grillatuille asioille tehtävät lisukkeet ovat erikoisalaani.

Read More
Pariisittaren kahvihetki

Tein kerran hirvittävän virheen: buukkasimme oikean, aikuisten ihmisten hotellin Pariisin matkalle. (Aina muulloin olen yöpynyt rupuisissa hostelleissa, kimppakämpissä tai kavereiden sohvilla.) Hotellin aamiainen oli yltäkylläinen: valmiiksi viipaloituja hedelmiä, siististi riviin järjestettyjä leikkeleitä ja kananmunia kaikissa muodoissa.

Read More