Posts in Kirjat
Loppuvuoden lukemisto

Tähän juttuun keräsin listan hiljattain ilmestyneitä romaaneja, jotka olen lukenut tänä syksynä ja joista olen pitänyt. Yritin miettiä erityisesti kirjoja, joita olisi ihana lukea glögimukin kera nojatuolissa tai pyjamaan pukeutuneena joululoman kiireettömänä aamuna.

Read More
KirjatEeva Kolukirjat
Mitä luin tänä kesänä

Olen miettinyt viime aikoina paljon lukemisen merkitystä. Huomasin, miten hyvää runsas lukeminen kesälomalla teki: auttoi rauhoittamaan, hidastamaan elämisen ja ajattelun tahtia. Korjasi kärähtänyttä keskittymiskykyäni ja innosti taas suhtautumaan maailmaan uteliaammin. Mutta ennen kaikkea olen pohtinut lukemisen merkitystä maailmalle.

Read More
Nainen, joka haluan olla

Joitain vuosia sitten rakastuin Diane von Furstenbergin vaatteisiin. Ne olivat kuin raikas tuulahdus mustaharmaan skandiminimalismin keskellä: häpeilemättömän naisellisia ja värikkäitä, täynnä energiaa ja elämäniloa. Silti vaatteet eivät ikinä tuntuneet bimbolta, vaan viestivät aina vahvuutta.

Read More
Minä ja Geri

Suhteeni Geri Halliwelliin on pidempi kuin yhteenkään ystävääni. Geri oli suosikki-spaissarini, kun olin ala-asteella. Hän oli minusta porukan kiehtovin, ehkä siksi, että Gerille ei tuntunut löytyvän täydellisen tuotteistetusta bändistä ihan selvää roolia.

Read More
Älä pelkää korkeinta nuottia

Viime aikoina on tullut luettua vähän tavallista enemmän - ehkä siksi, että poikkeuksellisesti en ole tällä hetkellä koukussa yhteenkään tv-sarjaan. (Skamin  jälkeen kaikki vain tuntuu ylinäytellyltä, teennäiseltä tauhkalta, ja Girlsiä tulee vain yksi jakso viikossa).

Read More
KirjatEeva Kolukirjat