Posts in Hyvinvointi
Paras tapa aloittaa aamu

Jos olet koskaan seurannut yhtään bisnesjulkaisua - tai ehkä henkisen kasvun tai hyvinvoinnin julkaisua - olet epäilemättä törmännyt ajatukseen, että jokaisen menestyvän ihmisen takana on huippuunsa hiottu aamurutiini. Steve Jobs katsoi joka aamu peiliin ja kysyi "jos tämä olisi elämäni viimeinen päivä, tekisinkö sitä mitä olen tänään aikeissa tehdä?"

Read More
#GOALS

Tällä viikolla olen miettinyt tavoitteita. Kyllä. Gulp. Olen jo pidempään vierastanut tavoitteiden asettamista. En ehkä siitä tyypillisestä syystä - mitä järkeä asettaa tavoitteita, kun ei kuitenkaan onnistu? Sen sijaan aloin vältellä tavoitteita, koska olin niin hyvä saavuttamaan ne.

Read More
Mitä luin tänä kesänä

Olen miettinyt viime aikoina paljon lukemisen merkitystä. Huomasin, miten hyvää runsas lukeminen kesälomalla teki: auttoi rauhoittamaan, hidastamaan elämisen ja ajattelun tahtia. Korjasi kärähtänyttä keskittymiskykyäni ja innosti taas suhtautumaan maailmaan uteliaammin. Mutta ennen kaikkea olen pohtinut lukemisen merkitystä maailmalle.

Read More
Hyvällä omallatunnolla

"Ulkona sataa, mutta ei haittaa! Ainakin tänään voit hyvällä omallatunnolla tilata ruokaa kotiin." Tällainen viesti ruuankuljetusfirmalta on ilmestynyt kännykkäni ruudulle. Jään miettimään, miten sade, hyvä omatunto ja ruoan tilaaminen kotiin liittyvät toisiinsa.

Read More