Maailman parhaat kasvohoidot

Jenna Kämäräinen

Seuraava lause aiheuttaa joissakin kateutta. Mutta sanon sen silti: testaan työkseni kasvohoitoja.

Siksi tiedän, minne mennä, kun mustapäät kerääntyvät nenääni tai otsarypyt syvenevät. Saanko esitellä: universumin parhaat hoidot ihon erilaisiin tarpeisiin.

Pikapuhdistaja

Hydrafacial-hoidossa musta- ja valkopäät imuroidaan iholta alipaineella. Ihohuokoset puhdistuvat hetkessä, ilman kipua. Kaikki tali ja lika kerääntyy läpinäkyvään pönttöön, joten hoidon tehokkuuden voi todistaa omin silmin. Kun iho on puhdistettu ja kuorittu, siihen imeytetään kosteuttavia ja hoitavia tehoaineita.

Ennen ensimmäistä hoitoa kasvoni olivat täynnä punertavaa, tulehtuneen oloista näppylää. Hoidon jälkeen sekin sileni. Tämä hoito on parasta, mitä iholleen voi tehdä puolessa tunnissa.
Hydrafacial-hoito, 155 e, Kittycat.

Anti-age-ihme

Kun kävin ensimmäistä kertaa kemiallisessa kuorinnassa, olin ihan äimänä. Kaikki, siis ihan todella, KAIKKI, ryppyni olivat silenneet. Jopa ne kulmakarvojen välissä olevat syvänteet. En tiennyt, että iho voi nuorentua niin tehokkaasti ilman neuloja ja täyteaineita.

Sitten huonot uutiset: hoito ei tunnu hyvältä. Ihoa hinkataan hapolla, jonka vahvuuden voi itse päättää. Myös hoidon kestoon voi vaikuttaa itse. Jos olet kaltaiseni suorittaja, annat kyyneleiden valua ja jatkat mahdollisimman pitkään. Lopputulos palkitsee. Ihostani tuli niin tasainen ja kuulas, että kaikki tuttuni huomasivat eron. Muista vältellä hoidon jälkeen aurinkoa ja suojata kasvot suojakertoimella. Muuten ihosi on tuota pikaa pigmenttiläikkien peitossa.
Kemiallinen kuorinta kasvoille ja kaulalle, 110 e, Rebel Helsinki.

Luomuhemmottelu

Vähän väsytti. Lomaan oli vielä viikko ja kaipasin jo lepoa. Kävin makuulle ihohoitola Lupauksen hoitopetiin. Parin tunnin päästä nousin siitä uutena ihmisenä. Lupauksen  Tarjan otteet ovat lempeät mutta tehokkaat. Hän tietää, mitä tekee, ja lukee ihostasi asioita, joita et itsekään tiedä. Jokainen hoito on uniikki. Tarja hieroo selän, jalat ja dekolteen. Väkisinkin alkaa huokailla onnessaan ääneen.

Hoidon jälkeen ihoa tekee mieli hoitaa aamuin illoin, Tarjan tarkkojen neuvojen mukaisesti. Yksi Lupauksessa käytettävistä sarjoista on eteläafrikkalainen Esse, jonka tuotteiden teho perustuu eläviin mikrobeihin. Parin kuukauden testijakson jälkeen voi luvata, että Essestä ei ihonhoitosarja parane. Ihoni on Essen ja Lupauksen jäljiltä pehmeä ja finnitön.
Lupauksen kasvohoito, 139 e, Lupaus. 

Teksti: Jenna Kämäräinen
Kuva Katjan Kokon kirjasta Aidosti kaunis: Eeva Kolu
Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.