Purkkifanin unelmayllätys (ja arvonta!)

Uusi Muusa toimitus

Yhteistyössä Bette Box

Ylistämme yllätyksiä. Maileja, joissa on odottamaton ehdotus. Kohtaamisia, joita ei vielä aamulla osannut odottaa, mutta jotka ovat iltaan mennessä muuttaneet ihan kaiken. Sitä, kun lähikaupan kassalle on palkattu hämmentävän komea mies (terkkuja!). Kun puolituttu lähettää kesken perustiistain erityisen inbox-viestin. Lahjoja, jotka ojennetaan muulloin kuin jouluna tai syntymäpäivänä.

Parhaissa yllätyspaketeissa on jotain sellaista, jota ei itse olisi välttämättä tullut ostaneeksi. Bette Boxit ovat juuri sellaisia paketteja – ja mikä parasta, niiden sisältö on aina mieluisaa meille, jotka rakastamme purnukoita ja voisimme testailla kosmetiikkatuotteita päivät pitkät.

Bette Box on kosmetiikafanin unelma: paketti ajankohtaisia purkkeja, joita kaikkien kannattaa kokeilla. Mukaan on huolellisesti valittu kiinnostavia uutuuksia ja luotettuja klassikoita. Mikä parasta: Bette Box ei ole satunnaisylläri, vaan se saapuu joka kuukausi, varmemmin kuin varmat päivät.

Joimme viime vuoden lopulla kahvit Bette Boxin perustajien kanssa. Kauniin paketin takana on pieni startup-yritys: joukko upeita naisia ja yksi hellyttävä labradoodle. Firman naiset suhtautuvat kauneuteen intohimoisesti ja haluavat tarjota muillekin kosmetiikan kuluttajille pelkkää parasta.

bettebox-2-of-2

Vielä viime vuonna palvelu oli nimeltään LivBox. Nyt paketilla on paitsi uusi nimi myös uusi ulkoasu. Uusi värjäämätön kartonkipaketti on aiempaa ekologisempi. Ja kahdella sanalla sanoen helkkarin hyvännäköinen.

Koska olemme kauniiden ylläreiden asialla, hankimme teille pienen bonarin. Tämän ja ensi viikon ajan voit testata Bette Boxia alennushinnalla. Alekoodilla uusimuusa saat ensimmäisen boxin hintaan 13,90 €. Etu koskee jatkuvaa ja 3 kuukauden määräaikaista tilausta, jonka voit tehdä tästä, klik klik (voimassa 20.1. asti)!

Lisäksi arvomme kolmelle lukijalle tammikuun Bette Boxin Uuden Muusan Instagramissa. Löydät meidät tietenkin tunnarilla @uusimuusa.fi Nähdään siellä!

Teksti ja kuva: Eeva Kolu ja Jenna Kämäräinen
Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.