Sormivärit paljaalla taululla

Jenna Kämäräinen

Silmäni kävivät viime viikolla laser-leikkauksessa. Kerron siitä tuonnempana lisää, mutta nyt sanon tämän:

Oho! Ovatpa kasvoni nykyään näkösällä: esillä ja avoimet.

Olen käyttänyt yli kymmenen vuotta valtavia silmälaseja, jotka ovat peittäneet puolet kasvoistani. Kun olen heittänyt rillit päähän, naamani on ollut sillä valmis ja viimeistelty. Nyt kasvojani ei peitä enää mikään.

Pidän niiden paljaudesta. Siitä miten haavoittuvaisilta ne näyttävät peilikuvassa ilman isoja turvalaseja. Hieron niille huolellisesti Essen probioottista seerumia ja kosteusvoidetta ja useimpina aamuina se on siinä.

Mutta iltaisin, ennen kuin lähden terassille tai elokuviin, huomaan kaivavani pienet meikkiputelini esiin aiempaa useammin. Vielä viikko sitten käytin ennen iltameininkejä pari minuuttia silmälasien huolelliseen pesuun ja kiillottamiseen. Nyt kulutan saman ajan siihen, että taputtelen kasvoille kevyen meikin, sormin.

Käytän mieluiten meikkejä, jotka voi levittää kasvoille hetkessä, ilman peiliä tai siihen vain nopeasti vilkaisten. RMS Beautyn Un Cover-up -meikkivoide on juuri sellainen tuote. Tiedän, että ammattimeikkaajat suosittelevat sen levittämiseen meikkisivellintä, mutta en omista enkä juuri nyt haluakaan omistaa yhtään sivellintä.

Ei ole tilaa, ei ole aikaa. Lisäksi rakastan sitä, miten meikki sulaa ihoon sormien lämmössä. (Huom! Perusteellisesti pestyjen sormien, haluan lisätä, sillä ei tässä sentään täysin huolettomiksi heittäydytä.)

Eeva kertoo lempimeikkivoiteestani kaiken olennaisen tässä postauksessa, joten ei siitä sen enempää. Sen sijaan haluan hehkuttaa merkin Magic Luminizer -kuultovoidetta, jonka edeltäjää Living Luminizeria olen käyttänyt ja kehunut vuosia. Samppanjan sävyinen uutuus on aiempaa luottokuullottajaani selvästi lämpimämpi ja hitusen kimaltavampi. Siksi se sopii naamalleni juuri nyt, kun ihoni on kopannut golf-kentällä aika paljon auringonsäteitä.

RMS Beautyn kuultovoiteiden lisäksi olen alkanut hieroa poskipäilleni säännöllisesti juuri lanseerattua Kjaer Weisin Ravishing-kuultovoidetta. Tiedetään, ei taida olla ihan normaalia, että omistan kymmenisen meikkituotetta, mutta todella monta kuultovoidetta. Mutta tämä tuotepa on erityisen kestävä ja siksi täydellinen hiostavassa säässä. Lisäksi sen hitusen kultainen sävy toimii kellertävällä ihollani paremmin kuin Weisin aiempi, monien hypettämä helmiäinen kuultotuote.

Sormipeli jatkuu! Meikki- ja kuultovoiteen jälkeen töpötän yläluomille kosteaa, väritöntä kiiltoa MAC:n Eye Gloss -putelista, joka on hyvä silmämeikkituote meille, jotka eivät jaksa räpeltää luomivärien kanssa. Poskiin ja huuliin lisään punaa Tata Harperin Volumizing Lip and Cheek Tint -värinapista. Eeva on käyttänyt pitkään tuotetta helposti lähestyttävässä sävyssä Very Sweet. Minä tartuin tummimpaan sävyyn nimeltä Very Naughty. Siinä on niin paljon pigmenttiä, että kevyt etusormen hipaisu tuotetta riittää tuomaan poskille ja huulille sopivasti draamaa.

Jos olen nukkunut huonosti tai kärsin kesäflunssasta (höh ja kröh), lisään vielä tipat Urban Decayn tehokkaasti peittävää Naked Skin -peitevoidetta silmänalusiin ja niistämisestä punertaviin nenänpieliin. Häivytän tipat, jep sormellapa tietenkin, ja sitten naamani on valmis.

Kuvauksiin ja pukujuhliin lisäisin vielä vähän ripsaria, sellaista, joka maksimoi ripsien pituuden ja paksuuden mutta on helppo pestä pois. Olen aina vihannut silmämeikin pesemistä ja uusia silmiäni en suostu hinkkaamaan sekuntiakaan. Siksi suosin nyt L’Oréal Paris’n False Lash Superstar X-Fiber -ripsaria. Kun pärskin lämmintä vettä iltapesulla kasvoilleni, ripsari häviää lähes huomaamatta.

Kulmakarvojen annan olla, sillä ne ovat joka päivä ja joka ikinen yö jo valmiiksi tikissä Microblading-tatuoinnin ansioista. Kyllä vain: myös minä hurahdin ja kokeilin kevään suurinta kauneushittiä. Uusille kulmilleni on omistettu uusimmasta Trendi-lehdestä moooonta aukeamaa, joten jos maksikulmat ja microblading kiinnostavat, lue lisää sieltä.

Tukkaa en yleensä fiksaa iltamenoihin. Olen aamulla suihkinut sen tyveen Moroccanoilin kuivasampoota, harjannut ja vetänyt sen pienelle nutturalle päälaelle. Siellä se tönöttää yleensä vielä illallakin. No joo, niskan ja ohimon irtohaituvat ovat kyllä villiintyneet, myönnän. Ne liehuvat jo lounasaikaan mennessä sinne tänne − niin kuin kesällä suortuvien ja sielujen kuuluukin.

Teksti: Jenna Kämäräinen
Kuvat: Eeva Kolu

 

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.