Uusi päivä

Jenna Kämäräinen

Eeva tilasi talon dj:ltä, eli meitsiltä, soittolistan aamuihin. Jotain energistä ja nostattavaa, muttei tekopirteää. Ei mielellään mitään geneeristä kahvilajammailua. Muttei kuitenkaan myöskään räppiä. Sitä tarvitaan vasta työpaikalla, kun pitää alkaa maksaa laskuja ja kirjoittaa miljoonia maileja. Enempi kuulemma jotain sellaista aurinkoista, jota kirkasotsainen mieheni kuuntelisi.

Otin tilauksen vastaan ja laitoin kahvinkeittimen päälle. Kääriydyin kashmiriin ja keräsin aivoistani jokaisen miellyttävän musiikkimuiston. Erykah Badua pitää olla. Tietty vähän Jacksonin Janetia. Yllättäen yks Juha Tapio. Ja sit viimeiseksi biisi, jota kuunnellessani olen eniten elossa. Kun mietin, mitä päivältä ja elämältäni haluan, kuuntelen justiinsa sitä biisiä. Se auttaa valitsemaan oikean asun, miehen ja elämäntehtävän.

Uuden Muusan aamusoittolista enteilee erinomaista päivää. Se ei pakota ylös sängystä, vaan silittelee hiuksia ja hieroo harteita. Saa sinut lämpenemään hiljalleen. Tämän listan soidessa rentoudut, innostut, haluat ehkä jopa laittaa vähän huulipunaa. Kävelet ovesta ulos onnellisena.

Laita soimaan: Uuden Muusan Uusi päivä -soittolista.

Teksti ja soittolista: Jenna Kämäräinen
Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.