Hyvää syntymäpäivää, Uusi Muusa

Eeva Kolu

Olin ajatellut tätä kirjoitusta hieman erilaiseksi. Istuisin kuvassa jokin upea mekko ylläni, korkkarit jalassa, ja skoolaisin kanssanne linssin läpi.

Todellisuus: istun pyjama ja villasukat päällä, peittoon kääriytyneenä, läppäri sylissäni, nenäni on helakanpunainen. Minua ympäröivät salvapurnukat ja rutatut nenäliinat, joita koira käy tasaisin väliajoin varastamassa ja silppuaa ne matolle. Glamour.

Miksi olisin halunnut olla tänään silkkaa skumppaa, silkkimekkoa ja kuplivia ajatuksia? Koska tänään starttaa Uuden Muusan synttäriviikko. Uusi Muusa täyttää huomenna tasan vuoden!

Ehkä tämä on tavallaan ihan sopiva tapa juhlistaa. Uusi Muusahan perustettiin alun perin muun muassa sen takia, että halusimme paitsi inspiroida parempaan arkeen, myös puhua avoimesti ja rohkeasti niistä hetkistä, kun kaikki ei ole niin hitsin täydellistä ja upeaa. Kenties siis on vain osuvaa, että skoolailen nyt teille korkeintaan mentholtipoilla terästetyllä teekupposella ja juhlapuheen sijaan köhisen kämmenselkääni.

Kliseistä, mutta totta – vuosi tuntuu samaan aikaan hujahtaneen hetkessä, ja silti on tapahtunut hurjan paljon. Haluan sydämeni pohjasta kiittää jokaikistä teistä lukijoista, olittepa kulkeneet matkassa alusta saakka tai löytäneet tienne tänne vasta hiljattain. Vuosi on mainio alku, ja olen taapero-Muusasta tosi ylpeä. En malta odottaa, mihin suuntaan se lähtee tulevana vuonna, nyt kun se on oppinut kävelemään omilla jaloillaan.

Synttäriviikolla on luvassa tietysti synttäriherkkuja ja synttärilahjoja – nyt viimeistään kannattaa seurata Uuden Muusan some-kanavia, sillä luvassa on useampikin melkoisen ihana arvonta juhlan kunniaksiTäällä voit seurata Uutta Muusaa Facebookissa, ja Instagramimme löytyy nimellä @uusimuusa.fi .

Lisäksi tällä viikolla pääsette vihdoin kunnolla tutustumaan tekijätiimimme uusimpiin jäseniin Emmi-Liiaan ja Elinaan, kun vierailemme kylässä molempien luona.

Tässähän vallan piristyi flunssainenkin. TRÖÖT! Se oli juhlava torvisoitto eikä meikäläinen niistämässä kolmannettakymmenettä kertaa tänään.

Siispä, villasukat kattoon, nyt juhlitaan. Vielä kerran: KIITOS.

Teksti: Eeva Kolu
Kuva: Jenna Kämäräinen
Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.