Herkkuviikon muruset 7/17

Jenna Kämäräinen

LELLI ITSEÄSI NÄILLÄ: Olemme ylistäneet sisätossuja aiemminkin. Mutta nyt löysin aivan täydelliset tossut! Losilaisen LOÉIL-merkin lammastossut ovat sensuellit ja supersirot. Kun remonttimme on valmis, palkitsen itseni näillä luksustohveleilla.

KUUNTELE TÄTÄ: Kaikkien aikojen lempilevyni on Janet Jacksonin ysäriveto The Velvet Rope. Sen tietävät kaikki tuttuni. Mutta useimmilta heistä on mennyt ohi Janetin Unbreakable-levy vuodelta 2015. Aina kun popitan sitä, joku kuulijoista utelee, mikä soi. Aloita hyvän sanoman rakkauslaulusta 2 B Loved, jatka haikealla After You Fallilla ja lähde lopuksi lentoon lomabiisillä Take Me Away.

PESE TÄLLÄ: Poistan ihokarvat sheivaamalla. Ongelma: kylppärissäni on tilaa vain parille purkille ja sheivausvaahtopurkit ovat todella rumia. Ratkaisu: Vaihdoin suihkugeelin kevyesti vaahtoutuvaan Stendrsin suihkuöljyyn. Se toimii täydellisesti sheivausvaahtona. Bonari: se jättää ihon pehmeäksi ja tyrnin tuoksuiseksi. Stenders Body -suihkuöljy, 17 e, Stockmann.

INSPIROIDU TÄSTÄ: Kun aivot janoavat jumalaisen kaunista kuvavirtaa, pelkkä Pinterest ei riitä. Silloin selaan inspiroivia Tumblr-tilejä. Suosikkini ovat Cult of Tomorrow, Fashiion Gone Rogue ja Vibe Guide.

Teksti: Jenna Kämäräinen
Kuva: LOÉIL
Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.