Melkein täydellinen vaatekaappi: seksikkäät mammafarkut

Jenna Kämäräinen

Leviksen 501-farkut. Minä ja puoli Punavuorta olemme käyttäneet niitä kiinteästi  jo kolmisen vuotta. Ja silti, jos ollaan ihan rehellisiä, ne eivät näytä juuri kenenkään päällä kovin ihmeellisiltä.

Okei, takaa ne ovat vielä jotenkuten imartelevat. Niiden takasauma nousee pakaroiden välistä jokseenkin päättäväisesti, niin että peppu tulee edes vähän esiin. Mutta edestä ne ovat sanalla sanoen tylsät. Tasapaksut. Tönköt. Tarpeettoman turvalliset.

Silti omistan niitä ainakin kolmet. Viime vuoden lopussa otin ne kaikki esiin. Päätin laittaa ne kiertoon, vaihtaa johonkin aistikkaampaan. Taittelin farkut muovisäkkiin, mutten yksinkertaisesti kyennyt viemään säkkiä kierrätyslaatikkoon. Kaivoin farkut takaisin esiin.

Ihailin niiden juuri oikeita sinisen sävyjä. Vaaleita, miltei valkoisia ja kirkkaita sinisiä, sellaisia, joita ei jostain syystä osata enää tehdä. Levisteni kulutukset ovat todella luonnolliset. Ne tuntuvat päällä ihanilta. Lisäksi niiden paksu farkkukangas säilyy repeytymättömänä vuodesta toiseen, toisin kuin joustavien pillifarkkujen, joita saa olla uusimassa vähän väliä.

En halunnut antaa periksi. Päätin käsitellä niistä aistikkaat seksifarkut. Tai siis niin seksikkäät kuin muodottomat mammafarkut nyt ylipäänsä voivat olla.

Näin sen tein: Ensin käsittelin pussittavat polvet. Vetelin polvien kohdalle mattoveitsellä noin kymmenen lähekkäistä vaakaviiltoa. (Pesussa kangas katosi viiltojen välistä ja jäljelle jäi vain valkoista lankaa. Täydellistä!) Sitten tartuin raastinrautaan, jolla rouhin kulutusjälkiä erityisesti etu- ja takataskujen yläosiin ja summanmutikassa vähän muuallekin. Lopuksi leikkasin lahkeet ja purin niistä muutaman millin verran kangasta.

Tämän jälkeen heitin farkut pesukoneeseen ja pesin ne kahteen kertaan. Ja kappas, farkut olivat heti monta astetta kuumemmat!

Se ei kuitenkaan riittänyt. Mitkä tahansa farkut ovat vaisut, jos ne puetaan valtavan neulepaidan ja talvibuutsien kanssa.

Siksi ostin mustat verkkosukkahousut mammafarkkujen alle. Kun heitin vielä korkkarit jalkaat ja punaa huuliin, vaikutelma oli jo täysin toinen. HOT MAMA!

Teksti: Jenna Kämäräinen
Kuva: Eeva Kolu

 

 

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.