Täsmätrendit: perusasun pikapäivitys

Jenna Kämäräinen

Minun puolestani kasari saa ihan rauhassa olla kevään suurin trendi. En silti aio alkaa käyttää isoja olkatoppauksia tai metallimatskuja. Tiedän, että vaaleanpunainen on vuoden ehdoton värivalinta. Siitä huolimatta aion edelleen pukeutua musteensiniseen, beigeen, mustaan ja valkoiseen.

Vaikka olen työkseni stailisti, en pukeudu erityisen trendikkäästi. Aion silti virittää vaatekaappini uuteen kauteen. Suunnilleen näin:

Niskanuttura ja isot, pyöreät korvarenkaat. Siinä suurimmat ulkonäköunelmani tälle vuodelle. Tämän vision vuoksi olen valmis jopa rei’ittämään korvani — asia, jota en ole uskaltanut tehdä elämäni ensimmäisten kolmenkymmenen vuoden aikana. Trendikkäin veto on kiinnittää korviin kahdet tai kolmet renkaat rinnakkain. Hyvin luxea, hyvin halpaa (paitsi jos on koukussa Repossin koruihin).

Homman nimi on muuten se, että olen lihonnut. Ja sehän tarkoittaa käytännössä sitä, että rintani ovat valtavat. Solisluuni ovat edelleen näkyvissä —  ja mielestäni yhä yksi kehoni kaunein kohta. Tänä keväänä aion korostaa niitä ja isoja rintojani.

Siksi hankin vain yläosia, joissa on valtava kaula-aukko. Aion löytää ainakin yhden väljän valkoisen kauluspaidan ja yhden ohuen, pitkähihaisen neuleen. Molemmat ovat Suomen säähän sopivia kesäpaitoja, valitettavasti.

Väljät lahkeet ovat Muusan toimituksen yhteinen intohimo. Ne ovat monin verroin imartelevammat, ylellisemmät ja naisellisemmat kuin kapeat pillihousut.

Parhaimmillaan leveät lahkeet ovat ohuen, pitkän takin ja ison kaula-aukon kanssa. Jos olet yhtä pitkä kuin minä, eli tosi lyhyt, onnittelen sinua. Kaupoissa on juuri nyt valtava valikoima lyhyitä, leveälahkeisia culottes-housuja, jotka yltävät meidän jaloissamme nilkkoihin asti.

Teksti: Jenna Kämäräinen
Kuvat: COS, Sophie Buhai ja The Line
Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.