Viikon muruset 43/17

Uusi Muusa toimitus

IHAN IHME SIVELTIMET: Toimituksemme on kuolannut jo pitkään Artis-merkin hius- ja hammasharjamaisia meikkisiveltimiä, mutta sanotaan se suoraan: keksimme muitakin tapoja tuhlata tuollainen summa rahaa (just nyt kiinnostaa lasillinen cavaa ja räntää pitävä talvitakki). Artiksen täydellinen sivellinsetti maksaa 360 dollaria, joten olimme innoissamme, kun Kicks lanseerasi omat versionsa näistä jännän mallisista siveltimistä. Emmi-Liia testasi uutuudet ja piti eniten Oval Foundation Brush -meikkivoidesiveltimestä, jolla toimituksen suosikkimeikkivoide levittyy kuin unelma. Sivellin maksaa 17,90 € eli ei vie vararikkoon. Seuraava koko Oval Contour Brush (14,90€) sopii varjostusten ja poskipunan levitykseen. Pikkutarkkaan työskentelyynkin löytyy omat siveltimensä, mutta niiden käyttöä täytyy vielä harjoitella. Toistaiseksi niiden faniksi on tunnustautunut vasta Emmi-Liian 1-vuotias tytär. *Tuotteet saatu testiin.

ODOTETTU YHTEISTYÖMALLISTO: “Jälleen on se aika vuodesta, kun H&M:n odotettu yhteistyömallisto lanseerataan. Erdem x H&M – mallistossa on luvassa on syksyyn sopivia, hieman synkkiä kukkaprinttejä, pitsiä ja harmaata tweediä. Naisten mallistossa on mukavasti ristiriitaisia elementtejä, kuten romanttisia kukkamekkoja ja maskuliinisia pukuja, jotka ovat erityisen trendikkäitä juuri nyt ( ja omasta mielestäni aina). Erityisenä juttuna Erdem lanseeraa ensimmäistä kertaa ikinä miestenvaatemalliston tämän yhteistyön kautta. Kokonaisuutena yhteistyömallisto vaikuttaa hyvältä; seassa on niin perushupparia kuin yksityiskohtiin hukutettuja pitsipuseroita, ja tietysti mekkoja pikkujoulukauteen. Kokemuksen syvällä rinta-äänellä voin vinkata, että myymälän ovien takana kannattaa olla ajoissa kolkuttelemassa, sillä nämä luultavasti viedään käsistä, kirjaimellisesti.”  -Elina Erdem x H&M -mallisto tulee myyntiin hm.comiin ja Helsingin Aleksanterinkadun ja Forumin myymälöihin torstaina 2.11.

NETFLIXIN PARHAAT RANSKALAISET: “Leffateattereissa pyörii tälläkin hetkellä kaksi ranskalaisleffaa, jotka haluan nähdä. Viinitilamme Ranskassa (kuulostaako idylliseltä vai idylliseltä?) sekä hurjan kehuttu Aurinko sisälläni, joka Hesarin arvostelun mukaan on “terävä ja salaa viisas” elokuva, jossa pohditaan “onko romanttinen, kestävä rakkaus mahdoton käsite”.

Mutta totta puhuen taidan pitkän viikon päätteeksi mieluiten jäädä kotisohvalle tohveleiden ja punaviinilasin kera. Tässä täsmätärppini tähän viikonloppuun Netflixin Ranska-valikoimasta (joka voisi kieltämättä olla laajempi!):

Hinnasta viis. Kepeä komedia Rivieran ihanissa maisemissa. Naispääosassa aina hurmaava Audrey Tautou.

La Vie en Rose. Hienosti tehty elokuva laulaja Edith Piafin elämästä. Jumalainen Marion Cotillard tekee huikean hienon roolisuorituksen.

Kuolleista palanneet. Koukuttavassa sarjassa pieneen ranskalaiskylään palaa joukko ihmisiä, joita kaikki muut pitivät kuolleina. Sarjasta on tehty myös amerikkalaisversio The Returned, mutta tässäkin tapauksessa alkuperäisversio voittaa.” – Eeva

Teksti: Uusi Muusa toimitus
Kuvat: Emmi-Liia Sjöholm, H&M, elokuvasta Hinnasta viis (2006)
Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.